Ardell fransar med hög kvalité som skapar nya ögonmakeup looker

ardell fransar

Ardell fransar finns för alla och inkluderar olika erfarenhetsnivåer. antingen de som bär lösögonfransar varje dag eller de som endast använder fransar för speciella tillfällen. Ardell fransar finns i en mängd olika möjliga applikationsmetoder. I Ardell sortiment finns det Ardell Press On fransar eller Ardell självhäftande fransar. Du hittar även Ardell Individual Lashes Starter Kit om du vill experimentera med enskilda fransar för första gången, eller om du helt enkelt vill göra en övergång till individuella fransar. Så om du föredrar dina fransar naturliga, så passar Individual Lashes Starter Kit väldigt bra, ett kit som fungerar med dina egna fransar men naturligt fyller ut dina fransar.

Ardell fransar är en av de ledande varumärken av lösögonfransar. Det bästa är att du kan hitta Ardell fransar överallt! I det här inlägget kommer jag skriva om vilka Ardell fransar som är de bästa, då kan du vara säker på att du handlar de med bäst kvalité för dina behov och önskningar.

Ardell fransar för alla behov och tillfällen!

Egenskap: Naturliga Ardell fransar

Ardell Starter Kit

Även om det krävs lite tålamod att applicera individuella fransar så är dessa Ardell fransar värt besväret. Så vill du öva på att applicera lösögonfransar är dessa väldigt bra att börja med för de är väldigt tillåtande. De blir så naturliga och är perfekt för en vardaglig lätt makeup look. Jag har även använt den många gånger om på brudar på bröllopsdagen då de smälter in så fint bland ens egna fransar. Dessutom får du en stor variationsmöjlighet beroende på hur många du applicerar kan då gå från naturlig till dramatisk look bara genom att applicera några fler fransar.

Ardell Starter Kit

Egenskap: Passar alla ögonformer

Ardell Fashion Lashes Wispies

Ardell fransar Wispies är bästsäljare från Ardell och har varit det i många år nu! Det är ingen hemlighet att många anser att dessa är deras absolut favorit fransar som de använder dagligen för de känns så lätta och är så smickrande. De är av högsta kvalité och har en otroligt bra hållbarhet om man vill återanvända fransarna. De är dessutom enkla att sätta på och de sitter på hela dagen tills du tar av fransarna. Jag har använt dessa fransar på många olika ögonformer och oavsett form så är de så smickrande, det säger en del om dessa Ardell fransar.

Ardell Fashion Lashes Wispies Black Wispies

Egenskap: Vattenfast mascara för känsliga ögon

Ardell Accents Lashes 301

Om du istället önskar en riktig snygg cat eye så ska du satsa på dessa Ardell fransar. Eftersom de endast ger effekt i slutet av ögat så skapar det en perfekt cat eye. Tillsammans med en skarp eyeliner så blir det inte en bättre cat eye. De är väldigt enkla att applicera eftersom du inte behöver bry dig om att fästa fransarna längst in vid ögonvrån. Så dessa Ardell fransar är även väldigt bra om du är nybörjare och vill öva på att fästa fransar! De finns även i en mer dramatisk look och diggar du en mer bold cat eye look så ska du istället kolla in Ardell Accents Lashes 305.

Ardell Accents Lashes 301
Ardell Accents Lashes 305