Bästa BB cream för en perfekt dewy finish och naturlig täckning

bb cream

Inget emot foundation, men det finns dagar och aktiviteter där en BB cream passar bättre. De dagar du inte känner för att använda en täckande produkt eller bara fördrar en produkt som går snabbare att applicera är BB cream en perfekt produkt för dig. BB cream är en blandning mellan foundation och hudvård och är mer transparenta än en foundation och har förmåga att minska synligheten av porer, fina linjer eller andra saker du vill dölja samtidigt som du låter din naturliga hud skina igenom.

Eftersom en BB cream är lika mycket en hudvårdande produkt som den är makeup, innehåller den samma ingredienser som du kan hitta i lotions och serum. Vissa BB cream innehåller anti age ingredienser som antioxiandter samt retionol. Andra kan innehålla hyaluronsyra för en plumpande effekt. Det finns en BB cream med rätt formula för alla hudtyper och budget, det handlar bara om vad du är ute efter. Nedan har jag samlat mina bästa BB creams på marknaden.

De bästa BB cream för alla hudtyper, som din egen hy fast bättre

Egenskap: Bäst BB cream för kombinerad hud

Garnier SkinActive BB 5-in-1 Miracle Skin Perfector

Om du har oljig hud på vissa ställen och är torr på andra så passar Garnier SkinActive BB 5-in-1 Miracle Skin Perfector. Bästa BB cream om du behöver att din BB cream håller din t-zone matt men dina kinder återfuktade. Det är en oljefri BB cream med en formula som har ett speciellt oljeabsorberande mineralpulver som kontrollerar glans, medan frukt antioxidanter och SPF 15 som håller de torra partierna skyddade och återfuktande.

Garnier SkinActive BB 5-in-1 Miracle Skin Perfector

Egenskap: Bäst BB cream för torr hy

The Body Shop All-In-One BB Cream

The Body Shop All-In-One BB Cream ger återfuktning i 24 timmar, ger lyster och har en utjämnande effekt. Det är en lite speciell BB cream som är vit med små svarta prickar innan du applicerat den på huden men så fort produkten kommer i kontakt med huden så aktiveras pigmentet. Bäst BB cream om du har torr hy och vill ha en BB cream med mycket lyster och återfuktning som samtidigt ger en naturlig finish. Finns i flera nyanser som gör det möjligt för dig att hitta din perfekta match för din hudton. Den innehåller Aloe Vera för återfuktning som även ger en lugnande effekt.

 The Body Shop All-In-One BB Cream

Egenskap: Bäst BB cream till sommaren med hög SPF 30

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Broad Spectrum SPF 30

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 30 är den perfekta BB creamen nu när det börjar bli soligt och den bästa BB creamen på sommaren då den har en hög SPF 30 som skyddar huden, något som är ett måste under varmare årstider. För att skapa den här BB creamen tog Laura Mercier sin original tinted moisturizer och uppdaterade den till en ny formula med en större omfång av nyanser. En BB cream som innehåller hudvårdande ingredienser som macadamia och kukuifröolja som ger en naturlig finish med fantatisk lyster. Vill du ha en BB cream med en riktigt tunn fin formula till sommaren tycker jag verkligen du ska satsa på den här!

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Broad Spectrum SPF 30