Uppnå vackra och naturliga ögonbryn med ögonbrynsskugga

bästa ögonbrynsskuggan

Vetenskapen säger att våra ögonbryn är den viktigaste delen av våra ansikten. Jag är helt beredd om att hålla med om det påstående. Det bästa är att det finns otroligt många produkter på marknaden som gör att vi kan skapa de allra bästa ögonbrynen. 

Oavsett om dina ögonbryn är tjocka, glesa, ljusa, mörka eller något däremellan har jag samlat mina favorit ögonbrynsskuggor för att fylla i dina ögonbryn. Ögonbrynsskuggor passar dig som vill ha lite mildare intryck. Om du vill ha lite mer stylade ögonbryn kan du dra över en genomskinlig ögonbrynsgel. 

Fortsätt att läsa för bästa ögonbrynsskuggor för just dina ögonbryn

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

En perfekt ögonbrynsskugga där du får två färger i en produkt. Det gör att du kan mixa båda färgerna eller så kan du välja att bara använda den ljusa eller mörka beroende på vilken look du vill ha för dagen. Det är en mjuk formula som lägger sig fint på huden och ögonbrynshåren. Den ger ett naturligt resultat för vardagligt bruk och finns i många nyanser som passar alla ögonbryn.

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder

Bästa ögonbrynsskuggan för dig som inte vill lägga så mycket pengar men få mycket för pengarna. Du får två ögonbrynsskuggor, vax samt en liten ögonbrynspensel. Det ska dock nämnas att själva penseln inte är mycket att ha då den är alldeles för hård. Det är mycket bättre att använda en annan snedställd pensel till den här ögonbrynsskuggan. Men själva skuggan och vaxet fungerar hur bra som helst och den finns i många bra nyanser som passar alla ögonbryn. 

NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder

Benefit Brow Zings Tame & Shape Kit

I det här kitet får du både ögonbrynsskugga, vax, liten pincett och applikator med två ändar. Här får du verkligen allt du behöver för att både fylla i, forma och trimma dina ögonbryn. Den finns i tre riktigt bra nyanser och passar dig som vill lägga lite mer tid och grooming på dina ögonbryn. Om du har ostyriga ögonbryn som behöver lite extra omtanke så kommer du tycka om Benefit Brow Zings Tame & Shape Kit.

Benefit Brow Zings Tame & Shape Kit