Billiga sminkborstar för olika användningsområden

Vad sägs om billiga sminkborstar som håller hög kvalité? Det är enkelt att rationalisera att lägga mycket pengar på sminkborstar. För i slutändan så kommer de aldrig ta slut, visst? En sminkborste av hög kvalité kommer hålla år efter år om du tar hand om den genom att rengöra den ordentligt. Men så länge du har koll på vad hög kvalité betyder, är det inte nödvändigt att lägga alla dina pengar på dyra sminkborstar.

Saken är den att holy-grail sminkborstar finns för varje prisklass. Även billiga sminkborstar kan hålla hög kvalité. Det kan krävas att man gör lite research men för att du ska slippa det har jag gjort det här inlägget. Nedan kommer jag lista de bästa billiga sminkborstarna med lika bra kvalité som de lyxiga.

För din guide till de bästa billiga sminkborstarna, fortsätt scrolla!

BÄSTA BILLIG SMINKBORSTE OVERALL

e.l.f Ultimate Blending Brush

En billig sminkborste som gör att ditt puder eller contour smälter in fint i huden, med tanke på priset känns det nästan helt otroligt. Man vet att det är en bra puderborste när håren är mjuka och tätt packade och den här borsten har båda delarna. Helt klart den bästa billiga sminkborsten för puder, rouge, contour med mera.

e.l.f Ultimate Blending Brush

BILLIGA SMINKBORSTAR FÖR CONTOUR

EcoTools Define & Highlight Duo

I det här setet för du två borstar för ett bra pris som är bra för att skulptera ansiktet och ta fram dina bästa drag. Duon innehåller en borste för contour för att definiera kindben, käklinjen och pannan. Den andra borsten är en highlight borste som har perfekt form för att markera dina höga ansiktsdrag inklusive kindben och nästipp. Plus att båda borstarna är gjorda i helt naturligt material och förpackningen är gjord på återvunnen plast så du kan känna att du gjort ett extra bra köp med dessa borstar.

EcoTools Define & Highlight Duo

BÄSTA BILLIGA SMINKBORSTEN FÖR ÖGONBRYN

NYX PRO Dual Brow

Varje ögonbryns entusiast behöver en bra brynborste och NYX PRO Dual Brow är en väldigt bra billig sminkborste där du får både en snedställd och spoolie som går att använda till både puder och krämiga ögonbrynsprodukter. Det bästa med den NYX ögonbrynspensel är att den snedställda penseln har bra fasthet vilket gör att du kan applicera din produkt med precision och få hårstråns liknande effekt.

NYX PRO Dual Brow

BILLIGA SMiNKBORSTAR FÖR ÖGONMAKEUP

Real Techniques Enhanced Eye Set Brushes

Billiga sminkborstar från Real Techniques som är det perfekta kitet för ögonmakeup. Du kan även använda borstarna till ögonbryn och läppar samt att du får ett ställ till borstarna vilket gör att du får väldigt mycket för pengarna. De fäller ingenting och håller extremt hög kvalité!

Real Techniques Enhanced Eye Set Brushes