Vacker blå mascara för statement fransar

Blå mascara är den perfekta balansen mellan okonventionellt och bärbart! Det get ett starkt intryck beroende på hur intensiv blå mascaran är och är en perfekt alternativ till de vanligaste svarta eller bruna nyanserna. även om du inte på vardaglig basis bär vågade färger är en blå mascara ett perfekt sätt att våga bära någon djärv nyans i sin makeup, utan att bära en färgstark ögonskugga till exempel. Plus, det ser bra ut på alla!

Alla blåa mascaror är inte likadana och de blåa nyanserna kan vara allt ifrån neon blåa toner till midnattsblåa toner. Jag har sammanställt blåa mascaror som hamnat på min topplista. Allt från subtila till högintensiva blåa nyanser. Jag lovar att det finns en blå mascara för alla, scrolla ner för att se vilken som skulle passa dig bäst!

Blå mascara för subtilt till starkt intryck!

Egenskap: INTENSIV BLÅ MASCARA

NYX Worth The Hype Volumizing & Lengthening Colored Mascara Blue

NYX Worth The Hype Colored Mascara har en tunn borste kan du bygga upp färgen trots den intensivt blåa nyansen som är en elektrisk blå. Om du letar efter en riktigt bra blå mascara i budget klass, då är den här perfekt! En bra formula som inte klumpar sig eller bli torr och täcker även mörka fransar.

Egenskap: VATTENFAST BLÅ MASCARA

IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof Blue

För dig som har problem med att fransarna bara faller ner efter du har böjt dem men fortfarande vill testa en blå mascara har jag lösningen. IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof Blue ger dig både en kalasfin kornblå nyans och håller dina fransar böjda med sin vattenfasta formula. Plus att den inte kostar en förmögenhet, vem blir inte glad av det!

Egenskap: MIDNATTSBLÅ MASCARA

Dior Diorshow Mascara Blue

Om du letar efter en blå mascara som inte är så intensiv, rekommenderar jag Dior Diorshow Mascara Blue som är en midnattsblå mascara. Den är tillräckligt mörk för att inte vara så färgstark som de andra alternativen men du får fortfarande en noterbar blå ton på fransarna som ger det lilla extra till en vanlig ögonmakeup. Diorshow mascara är en kult mascara, formulan är jättebra och man kan lita på den. Du kan förvänta dig lika mycket volym som styrkan i den mörkblåa nyansen.