Blå ögonskugga från mörk smoky eye till kornblå edgy ögonmakeup

blå ögonskugga

Många anser att blå ögonskugga är en av de mest skrämmande makeup trender, för att det oftast kopplas ihop med 80-tals frostiga och 70-tals disco-queen trender. Men det senaste har kändisar tagit tillbaka det coola med en blå ögonskugga med mer influenser från 90-talet med mer djupa, moderna, mörkblåa och royalty blå ögonskuggor. Men hur bör vi blå ögonskugga som proffs och vilka blåa ögonskuggor är mest bärbara? Nedan har jag listat mina favorit blå ögonskuggor som passar olika hudtoner och ögonfärger som gör att du kan bära blå ögonskugga självsäkert.

Läs vidare för de mest bärbara blå ögonskuggor!

Urban Decay Compact Eyeshadow i Evidence

Evidence är en vibrant mörkblå nyans med lätt lyster. Urban Decay’s ögonskuggor är fantastiska, de har otroligt pigment, är så finmalda och väldigt lätta och mjuka att applicera. Urban Decay’s ögonskuggor har dessutom ingen som helst tendens till att falla ner. Den här blå ögonskuggan kommer se fantastisk ut tillsammans med en lätt gudlig ton som skapar en fin blå-tonad smoky ögonmakeup.

Urban Decay Compact Eyeshadow i Evidence

Nars Eyeshadow Single Outremer

Nars Eyeshadow Outremer är för alla som vill rocka en kornblå ögonmakeup med stil. Det är en perfekt blå ögonskugga med intensitet. Det är en mjuk blå ögonskugga som är helt matt och tätpigmenterad. Den här färgstarka och mättade färgen är extra smickrande till bruna och hasselnötsbruna ögon. Ett hett tips är att lägga den som en smudge eyeliner eller använda den med en tunn snedställd blöt borste och förvandla den till en underbar skarp blå eyeliner.

Nars Eyeshadow Single Outremer

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Prismatic Eye Shadow in Blue Jeans

NYX Prismatic Eye Shadow in Blue Jeans är en kall ljus blå ton med en skimrig finish. Det är en superfin medelblå dämpad blå ögonskugga med en mjuk formula som fäster bra på huden. Det är en budget ögonskugga som levererar riktigt bra med fint pigment och bra hållbarhet. Testa att använda den här tillsammans med en blöt borste och du får en fantastisk glans på ögonlocket. Om du letar efter en cool blå ögonskugga som sticker ut i mängden har du hittat rätt.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Prismatic Eye Shadow in Blue Jeans