Bra mascara för raka ögonfransar

För dig som har raka ögonfransar är det här en bra mascara, dessutom till ett riktigt bra pris! Maybelline Colossal Mascara Waterproof är en vattenfast mascara som hjälper till att hålla dina fransar böjda hela dagen. Den ger även mycket volume och är så enkel att applicera. Den har en konformad borste som är mycket större på ena sidan och det passar perfekt för att få mer volume på de yttersta ögonfransarna. En bra mascara för dig som tycker om cat eye looken, den hjälper dig skapa den effekten!

Jag själv har fransar som vanligtvis bara faller ner direkt när jag lägger på mascara men med den här så håller sig mina fransar sig uppe hela dagen. Det är även en bra mascara för dig som är aktiv med träning eller bara har naturligt rinnande ögon, med sin vattenfasta formula håller den igenom regn, svett och tårar. Eftersom den sitter så bra som den gör med sin vattenfasta formula kommer du även behöva ha en oljebaserad rengöring för att få bort mascaran på kvällen.

En bra mascara för alla er som har raka fransar som vägrar hålla dig böjda under dagen, för dig som vill ha mycket volume utan klumpar och för dig som vill ha en bra mascara som sitter hela dagen trots regn, tårar och svett.

Maybelline Colossal Mascara Waterproof