Clarins Be Long Mascara – ger mycket längd & stimulerar fransarnas tillväxt

Jag upplever ofta att billigare märken gör väldigt bra mascaror så ofta känns det som att dyrare inte är värda sina pengar. Men Clarins Be Long Mascara är ett undantag som är värt de extra pengarna.

Först och främst är förpackningen av Clarins Be Long Mascara underbar, det är en matt guldig fyrkantig tub med en ganska liten borste. Jag personligen är ganska van vid stora mascara borstar och mer eller mindre få med alla fransar på ett svep så att arbeta med en liten borste trodde jag skulle vara något jag inte riktigt tyckte om. Men den lilla borsten på Clarins Be Long Mascara hjälper att få med varenda frans och stråna är gjort av flexibelt plats, som kammar igenom varje frans perfekt.

Clarins Be Long Mascara ger en väldigt förlängande effekt plus att den innehåller ’Clarins Be Long Lash Complex’ som är en ingrediens som stimulerar fransarnas tillväxt. Så under tiden du bär Clarins Be Long Mascara kan den hjälpa till med tillväxten av dina fransar, vilket är ett stort plus. Den fungerar även jättebra för känsliga ögon.

Formulan är spot on – tät och väldigt bra pigmenterad så den blir helt svart utan några klumpar. Ibland kan man med tiden få torrare fransar men det är inget som händer med Clarins Be Long Mascara. Resultatet är naturligt med mycket längd. Clarins Be Long Mascara är helt klart värd sina pengar, den ger dig definition, längd och hjälper dina fransars tillväxt. Ett perfekt val om du är som mig som inte alltid håller på med både mascara och ögonfransserum.

Clarins Be Long Mascara