Clarins Sos Primer för perfekt färgkorrigering!

Clarins Sos Primer är huvudsakligen till för att färgkorrigera med sina undertoner. Till skillnad från andra primers gör Clarins Sos Primer färgkorrigering mycket mer än att jämna ut din hud före din foundation. Clarins Sos Primer är en smink och hudvårdsprodukt i ett, som hanterar alla problem oavsett hudton och struktur.

Med miljöfaktorer, stressiga scheman och hormoner som dominerar våra dagliga rutiner, tar Clarins Sos Primer kontroll över dina hudkomplex. Oavsett om du lider av rodnader, trött hud eller båda, jag vet hur det känns att vara trött på sin hud och därför vill jag introducera dig till en enkel lösning, Clarins Sos Primer kollektion.

Vad gör Clarins Sos Primer?

Vilken Clarins Sos Primer är för mig?

Lyster med Clarins SOS Primer 00 Universal Light

Om du inte har några större problem med din hud förutom att du vill att huden ser frisk och återfuktad ut är Radiance with 00 Universal Light din perfekta match. Den ger mer skimmer än de andra produkterna i kollektionen, det är en lite vitaktig glowy formula som ger direkt lyster och friskhet till hud som behöver en boost.

Tips: Fokusera att lägga Clarins Sos Primer Universal på de höga punkterna i ansiktet för en förbättrad glowy look.

Ta bort trötthet med Clarins SOS Primer 01 Rose

Trött hud? Då är Clarins Sos Primer 01 Rose perfekt för dig. Den innehåller rosa pigment som återställer friskheten i din hud, vilket är perfekt för de som har en trött och hängig hud eller för de som utsätts för väldigt mycket miljöpåfrestan eller om en diet har påverkat din hud. En liten dos av Clarins Sos Primer 01 Rose kommer räcka lång väg, med eller utan makeup.

Tips: För en extra boost, applicera Clarins Sos Primer Rose under de yttre hörnen av ögonområdet för ett omedelbart vaket utseende.

Sudda ut brister med Clarins Sos Primer 02 Peach

För de som har acneärr eller pigmenteringar kommer ha nytta av Clarins Sos Primer 02 Peach eftersom den ljusar upp med sin aprikosfärg som magiskt motverkar alla violetta toner (tänk mörka ringar och lila vener). Den är mjuk och återfuktande som jämnar ut oregelbunden struktur och resultatet blir en mjukare hud som håller.

Tips: Applicera Clarins Sos Primer 02 Peach i innervrån av dina ögon och runt din näsa för att dölja skuggiga områden.

Minska mörka fläckar med Clarins SOS Primer 03 Coral

Om du lider av mörka fläckar är Clarins Sos Primer 03 Coral primern du behöver för att balansera ljuset och de mörka fläckarna i din hud. Den liknar Peach 02, men den riktar in sig mer på blåa toner i huden (så som blåmärken och undetonen av mörka fläckar), det orange pigmentet av korall adderar en mjuk klarhet till huden, vilket sedan förstärks när du lägger på din foundation.

Tips: Fokusera appliceringen av Clarins Sos Primer 03 Coral på din käklinje och din haka för att balansera ut ojämna delar av ansiktet.

Reducera rodnader med Clarins SOS Primer 04 Green

Rosacea, acne eller stark mat? anledningar till rodnader i huden har oändligt många anledningar. Men om det viktigaste är att minska intrycket av rodnader är Clarins SOS Primer in 04 Green den ideala primer för ditt problem. Att applicera en sbutil grön primer på huden kommer synliga rodnader reduceras markant. Det är den absolut bästa färgkorrigeringen för rodnader. Om du lider av rosacea eller inflammerad acne kommer primer inte fungera som ett botemedel, utan endast ett tillfälligt reduktion.

Tips: Applicera Clarins Sos Primer 04 Green på dina kunder och runt näsan och blanda den utåt. Det kommer minska intrycket av rodnader och vener.

Bli av med glåmigheten med Clarins SOS Primer 05 Lavender

Glåmig hud får dig faktiskt att se äldre ut än vad du är. Med en gul/brun underton på din hy, kommer Clarins SOS Primer 05 Lavender ljusa upp och lyfta bort tröttheten. Om du är anemisk, har vitaminbrist eller är slapp med din hudvårdrutin är det Clarins SOS Primer 05 Lavender den primer du behöver!

Tips: Fokusera appliceringen av Clarins SOS Primer 05 Lavender i pannan och hakan för att återställa den totala utstrålningen i din hud.

Hur används Clarins SOS Primer?

Det bästa med Clarins SOS Primer? Du kan använda den hur du vill och när du vill!

Clarins Sos Primer