Lancome Hypnose Drama för mycket volym

Lancome Hypnose Mascara lanserades redan 2004 och är en mascara som säljs var 36:e sekund. Lancome har lanserat flera olika varianter av originalet och en mascara som jag verkligen älskar är Lancome Hypnose Drama Mascara. Den ger separerade fransar med en byggbar volym. Dess formula som innehåller bland annat jojobaolja för mjuka fransar är krämig och glossig med intenstivt pigment.

Lancome Hynose Drama Mascara är perfekt för dig som tycker om att kunna bygga upp din volym lager efter lager istället för att du får mycket volym direkt. Det gör också att den inte klumpar ihop sig utan får även separerade fransar med så mycket volym som du önskar beroende på hur många lager du applicerar.

Lancome Hypnose Drama har även en ganska unik egenskap att verkligen fånga upp alla fransar från roten och det görs genom att borsten har en form som ett ”S” och stråna är stadiga nog att kunna ”kamma” igenom alla ögonfransar. Den får även med de små fransarna som du inte ens visste att du hade.

Lancome Hypnose Drama finns i originalet samt en vattenfast variant. Jag personligen fördrar den vattenfasta mascaran då mina fransar har en tendens att inte hållas uppe efter jag böjt dem, då är Lancome Hypnose Drama Waterproof Mascara den allra bästa för hållbara böjda fransar. Den vattenfasta mascaran är likadan som originalet förutom att den har en större ”S” formad borste, så man får lite extra volym samt den vattenfasta egenskapen.

När jag använder Lancome Hypnose Drama vardagligt brukar jag applicera ett lager men de dagar jag vill ha en mer dramatisk ögonmakeup applicerar jag istället 2-3 lager för att bygga upp mer volym.

Borsten

Formula

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara