Lancome Teint Miracle med SPF 15 för naturlig finish och glow

Lancome Teint Miracle är en naturlig foundation med lyster. Med kombination av pärlpigment reflekterad ljus och det skapar ett fint glow på huden. Lancome Teint Miracle är känd för att vara en medium täckande foundation med en sammetslen dewy finish. Om du har mycket rodnader täcker Lancome Teint Miracle upp det fint men ger din hud fortfarande lyster.

Lancome Teint Miracle har dessutom SPF 15 som är perfekt under soliga förhållanden så letar du efter en foundation till sommaren som är fuktgivande och ger naturligt resultat med glow så passar Lancome Teint Miracle väldigt bra.

Jag letar alltid efter den bästa foundation för min hud. Lancome Teint Miracle ligger högt upp på min ”köpa om” lista, jag personligen har mer en normal/torr hud och den fungerar hur bra som helst på min hud. För dig som har väldigt oljig hy kanske den inte är den absolut bästa, då du kommer behöva matta ner den så pass mycket så dess bra effekt försvinner. Så jag skulle säga att den fungerar väldigt bra för alla hudtyper förutom de som har väldigt oljig hy.

Lancome Teint Miracle Foundation