Läppennan som ger dig hållbart resultat hela dagen

Bästa läppennan

Läppenna kanske inte anses vara lika essentiell på samma sätt som mascara eller läppbalsam för vissa, men oavsett är det en fantastisk produkt i alla makeup älskares rutin. Fördelarna är många, särskilt för dig som bär läppstift. Delvis kan en läppenna hjälpa till att definiera konturerna, vilket gör det mycket enklare att applicera läppstift ovan. Läppstiftet kommer sitta mycket längre och du kan även bära en läppenna utan läppstift och bara förstärka din naturliga läpp. 

Jag personligen använder alltid läppenna när jag använder starka färger på läppstift, för att det blir ännu tydligare om de flyter ut. Med en läppenna kan du vara säker att det stannar där det ska. Dessutom kommer färgen blekna jämnare på läpparna under dagen med hjälp av en läppenna.


När du väl hittat den bästa läppennan till dina läppar, undrar du hur du någonsin fungerade utan den

Egenskap: Bäst för röda läppstift

MAC Lip Pencil in Ruby Woo

Det finns ingen mer klassisk röd ton än MAC Ruby Woo. Den fungerar på alla hudtoner och ger dig en klassisk fantastisk röd läpp. Det är den bästa läppennan för röda läppstift eftersom den fungerar med otroligt många nyanser. Det är både en retro och modern med matt textur som är ett tidlöst val. Det är ingen frågan om varför det är en bästsäljare från MAC.

MAC Lip Pencil in Ruby Woo

Egenskap: Bästa drugstore

NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil

Den bästa budget läppennan. Drugstore makeup är inte längre i underläge när det kommer till kvalite. Vissa av de allra bästa produkterna hittar vi bland budgetmärken. Den här läppennan är definitivt en sådan makeup produkt. Både experter och kunder verkar vara överens om att NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil är den absolut bästa läppennan mot vad du betalar. I serien ingår det otroligt många nyanser allt från ljust nude till mörka berry toner. Läppennan är semi mjuk och i ingredienserna finns kokosnötsolja som gör att läppennan inte blir helt matt på läppen. Grädden på moset är att den dessutom är väldigt lätt att vässa!

NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil

Egenskap: Bästa exklusiva läppennan

Tom Ford Lip Sculptor

Den här läppennan är mer som en konturverktyg för dina läppar. Den bästa läppennan om du vill overline dina läppar eller jämna ut din naturliga ton på din läppar genom att använda läppennan mer som en skugga över hela läppen och sudda ut den. Många som testat läppennan blir förvånade att läpparna ser så förbättrade ut efter applicering. Läppennan ger en behaglig känsla på läpparna med sin formula som innehåller vax. Den sitter länge på och har en borste på andra sidan som du även kan använda till att sudda ut kanterna men även till läppstift om du använder både och.

Tom Ford Lip Sculptor