Uppnå glansiga fina läppar med de bästa läppglansen

bästa läppglansen

År 2020 är året då läppglans kommer tillbaka med storm. Vi har haft många år av matta läppar och nu är det dags att komma tillbaka till de glansiga dagarna i början av 00-talet. Det finns ingen bättre tid än vår och sommar att bära återfuktande, glansiga läppar där solen plockar upp den fina lystern. Oavsett om du vill ha ett icke klibbigt läppglans eller läppglans med mycket glans har jag samlat mina favoriter nedan. 

Ge matta och läckra läppar en härlig boost med de bästa läppglansen

Produkt: Instant Light Natural Lip Perfector

Bästa läppglanset med återfuktning

För dig som vill ha återfuktande läppglans med semi hög glans. Det ger en skir färg och har en otroligt mjuk formula som känns bekväm på läpparna. Läppglanset kommer i en hygienisk förpackning och produkten läcker inte ut ur förpackningen trots att tuben är mjuk. Det lättaste sättet att förklara Instant Light Natural Lip Perfector så känns det som en kombination mellan läppglans och läppbalsam.

Instant Light Natural Lip Perfector

Produkt: Fenty Beauty by Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Bästa läppglanset all round

Ett läppglans med en universell färg som ser fantastisk ut på alla hudtoner och undertoner. Det har en rosig nude ton som kompletterar varje hudton oberoende hur ljus eller mörk hy du har. Dessutom är formulan ett icke klibbigt läppglans som glider lätt på läpparna med extra mycket glans. Fenty Beauty Universal Lip Luminizer ger också återfuktning med sheasmör. Applikatorn är extra stor som plockar upp perfekt mycket produkt. Ett läppglans som har över 3000 femstjärniga recensioner på Sephora, vilket bevisar dess popularitet och kvalite.

Fenty Beauty Universal Lip Luminizer

Produkt: NYX Professional Makeup Butter Gloss

Bästa läppglanset budget

Med tanke på priset så kan man aldrig tänka sig att ett läppglans skulle kunna vara såhär bra. Det är det absolut bästa budget läppglanset du kan hitta där ute. Med en fjäderlätt formula slipper du kladd från detta läppglanset. Dessutom har NYX Professional Makeup Butter Gloss riktigt mycket pigment och det sitter väldigt bra under dagen för att vara ett läppglans. Det glider enkelt på läpparna och känns aldrig tungt på läpparna. Ett läppglans alla bör ha i sin sminksamling, gärna i väskan när man är iväg, enkelt att ha på flera stället med tanke på priset.

NYX Butter Gloss

Produkt: INDY BEAUTY time to shine! lipgloss nikoline

Bästa genomskinliga läppglanset

Alla har vi någon gång letat efter det bästa genomskinliga läppglans. Och jag har hittat det. Oftast när jag testat genomskinliga läppglans så har de känts väldigt klibbiga för de har så hög glans. MEN, Indy Beauty Lipgloss Nikoline är det perfekta genomskinliga läppglans. Det ger maximalt med glans utan att vara klibbigt. Det är lätt att applicera och går att använda som det är eller ovan ett läppstift eller läppenna för att skapa ett glossigt resultat.