Mest sålda MAC läppstift, en färg du förmodligen aldrig hört talas om!

mac läppstift

Mac läppstift är ikoniska i skönhetsvärlden. När du tänker på de mest populära mac läppstiften, kanske du tänker på färger som Ruby Woo eller Velvet Teddy. Men faktum är att det är en färg som du nästan aldrig hör någon prata om.

Allt som oftast hör man om MAC läppstift Ruby Woo, som fortfarande, sedan relesen håller en andra plats på bäst sålda MAC läppstift i globalt. De säljs sju Tuby Woo MAC läppstift runt om i världen varje minut. Läppstiftet som har första platsen och som har varit en bästsäljare länge har inte enligt mig fått tillräckligt med uppmärksamhet. MAC läppstiftet jag pratar om är färgen Chili. Ett MAC läppstift som jag inte vet en exakt siffra på men den säljer mer än 7 stycken per minut, vilket är helt galet med tanke på att det nästan aldrig omnämns.

Populariteten känns ändå logisk när man kollar på det globalt. Chili är ett matt MAC läppstift och är beskrivet som en brunaktig orange röd färg. Det beskrivs även som kopparliknande ton som oftare köps av medium till djupa hudtoner, vilket kan vara en orsak till att det är förbisett av många i skönhetsvärlden.

Chili är verkligen en unik ton du förmodligen inte har i din läppstift samling. jag skulle beskriva det som en perfekt dov röd ton som passar alla komplex och hudtoner. Så ge det en chans och se vad det globala surret handlar om!

Perfekt dov röd nyans för härliga sommarkvällar med MAC läppstift

MAC Läppstift Chili

MAC Läppstift Chili