Mary Lou Manizer för ett glödande glow

Mary Lou Manizer är en guld/champagne färgad highlighter. Det gör Mary Lou Manizer lämplig för nästan alla hudtoner eftersom det bara ger en frisk glöd utan något synligt skimmer. Pigmenteringen är otrolig, det räcker med ett svep och det ger direkt en fantastisk glöd. Mary Lou Manizer är väldigt mjuk och ”smörig” som smälter som en dröm och lägger sig helt fläckfritt. Även för en torr hy kommer den fungera utan att lägga sig i ojämnheter eller fina linjer.

Mary Lou Manizer ger ett subtilt och naturligt glow och sitter hela dagen. Du kan använda ensam eller över en rouge eller bronzer för extra glow. Om du inte tycker om contouring så kan du använda Mary Lou Manizer för en friskt och dewy look. Balm Cosmetics är kände för sina funky förpackningar och produkter av kvalité och Mary Lou Manizer är inget undantag.

Mary Lou Manizer kommer i en elegant kompakt klafföppnat fodral. På insidan av locket finns en stor spegel som är praktisk under nödsituationer eller om man har med sig sin highlighter på resan. Locket ger ett klickljud som säkerställer att produkten är ordentligt stängt.

Tips! För extra effekt kan du ta en puderborste och applicera Mary-Lou Manizer på nyckelben, axlar (om du bär tröja med bara axlar) för en frisk och glödande look.

Fördelar med Mary Lou Manizer:

Mary Lou Manizer

Mary Lou Manizer