Matt läppstift som inte torkar ut dina läppar

matt läppstift

Om du inte redan älskar matta läppstift, kan du förberede dig för att börja göra det med dessa skatter till matta läppstift du kan läsa om i det här inlägget. Ingen vill ha torra läppar som torkats ut av läppstift, något som många matta läppstift tyvärr har en tendens att göra. Men med mina favorit matta läppstift kommer du inte hamna där. För att reda ut vilka matta läppstift som inte drar ut massa fukt i dina läppar har jag sammanställt 3 av mina favoriter nedan!

Bästa Budget matt läppstift

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Förbered dig på att bli chockad över hur bra NYX Soft Matte Lip Cream är när du testar den. Vid applicering känns det som sammet på läpparna och smidigt på grund av dess mjuka, krämiga konsistens. Dock torkar det till ett hållbar matt läppstift som i huvudsak gör att du vill köpa detta om och om igen!

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Bästa hållbarhet matt läppstift

Maybelline Superstay Matte ink

Maybelline Superstay Matte ink budgetvänliga matta läppstift gör att dyrare matta läppstift får hoppa ner några steg på topplistan med sin hållbarhet och otroliga färgutbud. Det icke-torra matta läppstiftet har en unik pilapplikator för exakt applicering, vilket gör det enkelt att skapa skarpa linjer runt dina läppar. Med en äkta flytande till matt formula sitter den upp till 16 timmar och du kommer behöva tvätta av den på kvällen.

Maybelline Superstay Matte ink

Bästa nude matt läppstift

YSL Tatouage Couture Lipstick, 07 nu interdit

Även fast vi älskar ett nude matt läppstift som kostar oss mindre än morgonkaffet, är YSL Tatouage Couture Lipstick, 07 nu interdit lyxiga matta läppstift verkligen värt pengarna. Det är väldigt smickrande beige nude nyans som passar en mängd olika hudtoner och ger ett fräscht intryck. Det sitter dessutom upp till 8 timmar. Den blöder inte ut i fina linjer runt läpparna och kommer med en exklusiv applikator som är enkel att skapa definierade linjer med. Plus att förpackningen är bokstavligt talat ögongodis!

YSL Tatouage Couture Lipstick, 07 nu interdit