Max Factor Mascara 2000 Calorie Dramatic Volume

Max Factor 2000 Calorie Mascara levererar volym med två olika varianter: Dramatic Volume för dramatisk volym och waterproof volume för vattenresistent formula. Calorie Max Factor mascara innehåller flytande kristaller och vax-i-vatten formula som ger längd, volym och gör att fransarna inte torkar ut. Med en trådborste som Calorie Max Factor mascara med stora mellanrum mellan stråna gör att den plockar upp mycket pigment och produkt men överskottet av mascaran löser tuben och man får en bra mängd mascara på borsten. Calorie Max Factor mascara finns i svart, brunsvart och i en vattenfast formula för dig som önskar det.

För dig som vanligtvis tycker om nolynborste och inte gummiborste så är det här en mascara för dig. Och för dig som är van vid gummiborste och vill testa nylon tycker jag Calorie Max Factor mascara är en bra nylonborste att prova eftersom den fortfarande bra med volym och längd.

Så för dig som vill ha en enkel mascara med längd och volym så passar Calorie Max Factor mascara dig. Den fungerar även bra på korta ögonfransar då borsten inte alldeles för stor, men ändå stor nog att få med alla fransar och lyckas täcka alla fransar med mascara. Det är även ett plus för alla som även har ganska korta underfransar att borsten inte är alltför stor då det är lättare att inte kladda mascara överallt.

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

Max Factor Mascara 2000 Calorie Dramatic Volume