NYX läppstift som förtjänar sin glans med riktigt bra pris

NYX läppstift

NYX har många olika typer av läppstift med ett stort omgång av formulas och nyanser. Det finns verkligen läppstift för alla av NYX Professional Makeup. För dig som älskar färg är det här verkligen paradiset. Det bästa är att man dessutom slipper betala dyra pengar! 

I det här inlägget kommer du få mina tips om mina bästa NYX läppstift samt tips på färger som verkligen förtjänar uppmärksamhet. NYX är ett av de bästa varumärken för budget och vackra pigmenterade läppstift. De flesta känner till märket men om du missat NYX Professional Makeup så är du in for a treat! Alla deras produkter är ej djurtestade samt att en stor del av deras sortiment dessutom är veganskt, det kan ju inte bli bättre!

Hitta din nya läppfavorit bland dessa underbara NYX läppstift!

Egenskap: Vattenfast flytande läppstift

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Cherry Skies

NYX läppstift Liquid Suede Cream Lipstick är ett mjukt och super pigmenterat läppstift som ger en matt finish. Det finns inget annat flytande NYX läppstift som sitter så bra under dagen samt ger så mycket pigment. Det räcker gott och väl med en applicering samt att när den väl torkar så sitter läppstiftet tills du tvättar bort det på kvällen. Det är vattenfast och därför är det allra bäst att använda en rengöring med olja så sliter man inte på läpparna och undviker torra läppar. Med detta NYX läppstift behöver du ingen läppenna. Cherry Skies är min favorit som är en burgundy djupröd färg som håller hela dagen, perfekt när man använder ett rött läppstift. Den här röda tonen är så underbart vacker och passar alla hudtoner!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Cherry Skies

Egenskap: Matt NYX läppstift med sammetslen finish

NYX Suede Matte Lipstick – Brunch Me

NYX läppstift Suede Matte Lipstick är inspirerat av NYX Matte Läppenna som görs i samma nyanser. Läppstiftet har en pudrig sammetslen matt finish och finns i massvis av nyanser. Det glider så lätt på läpparna och det räcker med att applicera ett laget för att få det helt täckande. Alla läppennor i samma serie har en matchande nyans fast i läppstift vilket gör det väldigt enkelt om du vill köpa till en läppenna. En av mina absoluta färger av dessa NYX läppstift är Brunch Me, det är en varm mjuk cappuccino nyans med en hint av mjuk rosa ton, en perfekt lite mörkare nude nyans. En perfekt alldaglig färg som fungerar till alla olika makeuper.

NYX Suede Matte Lipstick - Brunch Me

Egenskap: Mjukt matt flytande läppstift i vackra naturliga nyanser

NYX Lip Lingerie Liquid Lipstick – Embellishment

NYX läppstift inkluderar Lip Lingerie Liquid Lipstick är den omåttligt populära serien som finns i en stor nyansskala, vilket verkligen gör det svårt att ens välja någon favorit. Men efter att ha gått igenom in princip hela serien har jag kommit fram till en nyans som jag alltid återkommer till. Det är NYX läppstift Embellishment som är en naturlig, perfekt mauve rosa ton som är så smickrande för alla hudtoner. Det är en nyans som man bara enkelt kan lägga på läpparna utan att behöva koncentrera sig allt för mycket med precision. Med tanke på hur hög pigmentering läppstiftet har väger det upp att det har en väldigt lätt formula som sitter länge på läpparna och ger en matt finish.

NYX Lip Lingerie Liquid Lipstick - Embellishment