Sätt dina ögonbryn på plats med dessa topprankade ögonbrynsgel

Vi har pratat om ögonbryn länge i sminkuniversum och jag ser inga tecken på att den trenden skulle minska. Ibland behöver man tips för att uppnå en viss effekt, om så är fallet, är din bästa vän ögonbrynsgel. Ögonbrynsgel är det enklaste sättet att tämja dina ögonbryn och få dem att se tjockare och välvårdade ut. Under tiden jag var på jakt efter den bästa ögonbrynsgelen för mig så testade jag en hel del produkter. Med det sagt har jag hittat flera olika ögonbrynsgel med helt olika egenskaper som jag kan rekommendera beroende på vad du är ute efter. En sak är säker, oavsett egenskap, fungerar dem och de fungerar riktigt bra. Scrolla ner för att hitta de bästa ögonbrynsgelen på marknaden, du kommer hitta någon för dig, det lovar jag.

Ögonbrynsgel är svaret på alla dina problem

Är din perfekta match: Om du har ostyriga bryn som du vill tämja

Ögonbrynsgel för ostyriga bryn

De gånger dina bryn är helt ostyriga, då är Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel den bästa. Det är en heltäckande ögonbrynsgel med mycket pigment, är vattenfast och har long-wear formula. Den finns i 11 nyanser som ger alla en möjlighet till att hitta sin perfekta färg. Det går att använda borsten direkt från tuben eller om man är van vid att göra sina ögonbryn så kan man istället använda en liten tunn snedställd pensel för att skapa hårliknande streck för att definiera ögonbrynen ytterligare. 

Applicering: Va lite försiktig vid applicering eftersom den innehåller mycket pigment, men när du vill får kolla på det är det en säker och allsidig ögonbrynsgel.

Look: Det går att få den extra definieringen med den här ögonbrynsgelen tack vare dess högpresterande innehåll. Med det sagt kan du även använda den för att skapa ett mjukare intryck.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel
Är din perfekta match: Om du älskar naturligt tjocka och fylliga bryn.

Ögonbrynsgel för fylliga bryn

Om du vill ha fylligare bryn så är det Benefit Gimme Brow ögonbrynsgel du ska satsa på. Det är en färgad gel som innehåller små mikrofiber som fäster på dina hår och hud vilket får dina ögonbryn att se tjockare och fylligare ut. Ögonbrynsgelen finns i 8 nyanser, allt från kall blond till varm brun/svart. Det här är en perfekt ögonbrynsgel med färg för vardagssminkningar. Den ser väldigt naturlig ut med lagom mycket pigment.

Applicering: Väldigt enkel, den appliceras jämnt med en generös mängd pigment som är lätt att få kontrollera vart du vill applicera. Den känns mjuk och flexibel och sitter hela dagen.

Look: Du kan inte få för mycket av den här ögonbrynsgelen. Även om den innehåller fibrer lyckas den bygga bryn mjukt och graciöst, som en fancy pomade. 

Benefit Gimme Brow
Är din perfekta match: Om du vill ha perfekta skräddarsydda bryn.

Ögonbrynsgel för perfektionisten

Hourglass lyckas kombinera det bästa av en fiber formula med mikrofiber i sex nyanser med en lättviktig formula som har ett byggbart pigment som tar dig från subtil till perfekta bryn på bara några få svep med Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel. Det som utmärker ögonbrynsgelen är två olika saker. Nummer ett – att man får en perfekt mängd produkt på borsten, så man inte behöver ta bort överflöd. Nummer två –  borsten, även om den är större än många andra borstar har den en sida som är kortare som är bra för att fördela färgen i ögonbrynen och en längre för att tämja ögonbrynen efter applicering av färgen.

Applicering: Super flexibel, lätt och byggbar. Borsten är unik med en kortare och en längre sida som ger dig möjlighet till skulptera och applicera färgen hur du än vill. Den sitter bra, men mikrofibrerna gör det enkelt att bygga upp brynen enkelt.

Look: Ger den mest lätta och enkla looken av alla ögonbrynsgel du kan hitta.

Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel