Ögonbrynspenna för dina ögonbryns behov

Att hitta rätt ögonbrynspenna är minst lika viktigt som att hitta rätt mascara. Likväl som ens ögonfransar är det ingen hemlighet att ögonbrynen har en stor inverkan på hela intrycket av ansiktet. Från att rama in dina ansiktsdrag till att skapa symmetri, att ha välvårdade, välformade ögonbryn är en viktig del.

De senaste åren har ögonbryns industrin exploderat och resultatet är att produkterna är bättre än någonsin. För många har det också varit år av över plockning av ögonbryn vilket innebär att många letar efter bra produkter som kan rädda den tidigare tunna bryn trenden. Ögonbrynspennor är en statement produkt i varje makeup kit. Med bara ett få drag kan en ögonbrynspenna omvandla glesa bryn till fulla, tjocka och perfekt definierade bryn.

Jag har samlat bästa ögonbrynspennan så du får ut det mesta av dina ögonbryn

Produkt: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil Taupe

Bästa ögonbrynspennan för precision

En super tunn spets som man enkelt kan måla tunna individuella hårliknande streck för att intrycket ska se tjockare ut. Den påminner så mycket om Anastasias motsvarighet men till ett mycket bättre pris. Pennan är också bra om man har tunna ögonbryn och du behöver fylla i dina bryn med precision. Du får även med en bra spoolie som fungerar bra för att kamma dina bryn och få de att se välvårdade och naturliga ut. Den finns i många färger som är spot on som inkluderar bland annat blond, kastanj samt svart.

Nyx Micro Brow Pencil Taupe

Produkt: IT Cosmetics Brow Power™ Universal Taupe

Vattenfast ögonbrynspenna bäst i test

En vattenfast bäst i test ögonbrynspenna som bara finns i en universal Taupe färg som förvånande nog passar väldigt många, därav de flertal gånger den vunnit bäst i test. Med en helt unik formula känns som den som en penna vid applicering men resultatet blir som en skugga och håller håren på plats som en gel. Eftersom det är är en vattenfast ögonbrynspenna får man jobba lite snabbare med produkten, det tar bara några minuter innan den sätter sig och då sitter den i timmar.

IT Cosmetics Brow Power

Produkt: Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil

Exklusiv ögonbrynspenna bäst i test

En exklusiv ögonbrynspenna som har en kombination av det bästa från en pensel, puder och vax, så det är ingen överraskning att den här ögonbrynspennan tog hem pris 2019 som bästa makeup produkt. The Hourglass Arch Brow Sculpting pencil har en triangulär spets som skapar en illusion av fylligare bryn genom att addera dimension till varje hår och  fylla ut de över plockade partierna och ger istället definierade bryn. Den finns i nio nyanser, allt från blond, ask till naturlig svart och är den bästa ögonbrynspennan för dig som letar efter en produkt som kan bygga fylligare bryn.

Hourglass Sculpting Pencil