Bästa Real Techniques borstarna att addera i din sminkväska

Real Techniques borstar

Jag äger en hel del makeup borstar, det är lite av ett beroende och jag tenderar att ha dubbletter av de jag älskar för jag inte vill vara utan dem när de andra ligger på torkning. En stor del av min kollektion är Real Techniques borstar så därför tänkte jag att jag skulle skriva om mina favorit borstar från Real Techniques, varför jag älskar dem och hur du kana använda dem. Det finns flera olika typer av kollektioner av Real Techniques borstar och det finns verkligen borstar för alla tillfällen och smaker!

Skulptera och forma med mina favorit Real Techniques borstar

Real Techniques Setting Brush

Jag använder den här Real Techniques borste för att arbeta in min concealer under ögonen samt även runt näsan för den blendar ut concealern så fint. Jag använder den även till att applicera puder efter foundation på de ställen jag vill matta ner och eftersom den här borsten är så lätt så smälter pudret in så fint i huden. Med hjälp av den här borsten slipper man creasing under dagen och det ger en naturlig finish. Den presterar bättre än många andra dyrare borstar med samma funktion.

Real Techniques Setting Brush

Real Techniques Blush Brush

En otroligt mjuk och fluffig rouge real techniques borste. Jag köpte egentligen den här borsten för att jag föll för formen och storleken på borsthuvudet och tyckte det såg ut som en riktigt bra rouge borste. Men jag insåg ganska snabbt att den här borsten är en riktigt allsidig borste. Jag använder den både till puder, rouge, bronzer samt puder. Det resulterade i att jag gick och köpte en till likadan borste. Den används varje gång jag sminkar mig till någon typ av användning. Den här Real Techniques borsten är dessutom prisvärd och jag rekommenderar den starkt.

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Expert Face Brush

En riktigt pärla till borste! Den här Real Techniques borsten är så bra att använda till foundation och concealer. Det är en perfekt formad borste med supermjuka borststrån. Borsten gör så att din foundation smälter in i din hy jättefint och du får ett naturligt resultat utan några streck. Med tanke på formen på borsten passar den väldigt bra för alla basprodukter som foundation, concealer, puder och går jättebra att använda med flytande, puder eller kräm formula. Det är mångas favorit Real Techniques borste och jag inte ett dugg förvånad. Jag har haft min borste i många år och den håller så bra, med tanke på priset är det helt galet vad man får för pengarna.

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Sculpting Brush

Det här är min go-to Real Techniques borste när jag applicerar contour. Den passar perfekt för området vid käkbenen och är ger ett väldigt fint blendat resultat. Den är dessutom prisvärd som alla andra av Real Techniques borstar. Ett annat plus är hur bra de håller under åren, jag har haft min i säkert 6 år och den har inte fällt ett enda hår trots att jag använt den så mycket genom åren. Om du behöver en contour borste så tycker jag du ska testa den här!

Real Techniques Sculpting Brush

Real Techniques Core Collection

Real Techniques borstar Core Collection innehåller en pointed foundation borste, en contour borste, en detaljborste och en buffing borste. För dig som vill köpa ett kit så är det här ett perfekt startkit för din bas eftersom det innehåller alla typer av borstar du kan tänka dig för att applicera din bas. Alla borstar är så mjuka och fäller inte, precis som övriga Real Techniques borstar. Eftersom alla Real Techniques borstar är av syntet kan du dessutom använda alla borstar till både puder och krämiga produkter, vilket gör att kan välja att använda alla borstar till exakt det du själv vill. Med ett bra pris med fyra riktigt högkvalitativa borstar som dessutom kommer i ett resefodral som du kan använda som ett ställ, är det här kitet så värt!

Real Techniques Core Collection

Real Techniques Powder Brush

Den här Real Techniques borsten är stor och fluffig och helt underbar. Den är riktigt stor och så bra för att täcka tillräckligt mycket av ansiktet för att applicera det perfekta lagret av puder, men inte så stor så den är störande eller svårt att arbeta med. Den är perfekt att använda till både löst och fast puder och alla produkter lägger sig så fint på huden med den här härliga borsten. Det här är definitivt en vardaglig borste som jag plockar upp mer eller mindre varje gång jag ska lägga på puder efter min foundation. Jag rekommenderar den här borsten för alla som behöver en ny puderborste som fungerar bra utan att kosta för mycket.

Real Techniques Powder Brush