Röd ögonskugga från subtila till intensiva röda toner

röd ögonskugga


Alright, en röd ögonskugga kanske inte är den enklaste färgen och trend att hoppa på. Åtminstone är det vad man ofta hört, att röda ögonskuggor inte kanske är den bästa iden. Men jag är här för att tala om att det är fel, helt fel. För hur kan något så svårt se så bra ut?

Nedan får du flera anledningar till att bli kär i röd ögonskugga!

Egenskap: Subtil röd ögonskugga i palett

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Naked Cherry Eyeshadow Palette starkaste kort är de skimriga skuggorna, vilket alltid är bra av Urban Decay. De ljusare matta skuggorna är användbara till vardags och de brun/röda ögonskuggorna är lite mer djärva. För dig som inte vill ha en knallig röd ögonskugga utan landa någonstans i mitten så är det här paletten för dig. Den är otroligt användbar och alla skuggor går att matcha ihop, vilket för dig obegränsat med ögonmakeuper.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Egenskap: Intensiv röd ögonskugga

Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette

Med Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette får du en otroligt fin variantion av röda ögonskuggor, från knallig röd till hallonröd. Dessutom är texturen på skuggorna otroligt bra. De faller ingenting och har fantastiskt pigment. Du får även en fin blandning mellan skimmer, matta och duo-chrome skuggor.

Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette

Egenskap: Djupt röd ögonskugga

NARS Single Eyeshadow – Pro Pops Ishta

Om du vill satsa på en singel röd ögonskugga och inte starkt röd inte är din grej, då kan du gå för NARS Single Eyeshadow – Pro Pops Ishta som är en brun-röd ögonskugga som kommer sticka ut på dina ögonlock.

NARS Single Eyeshadow - Pro Pops Ishta