Ultimata sminkborstar för ögonskugga: De du behöver och hur du använder dem

Populära sminkborstar för ögonskuggor

I skönhetsuniversumet, vet du att du har nått en hög nivå när du har samlat en fullständig samling sminkborstar och vet hur du använder var och en korrekt. Nedan listar jag mina favorit sminkborstar för ögonskugga. Det är verkligen fantastiskt hur mycket bättre din makeup kan se ut genom att använda rätt borstar.

Sminkborstar för ögonskuggor som alla behöver för snygg applicering

Bäst i test

Min mest användbara sminkborste genom åren

Zoeva Luxe Crease 228 – Överlägset en av de mest använda och mest rekommenderade sminkborstar för ögonskugga, om du endast ska köpa en borste, då är det den här. Om MAC 217 & 224 skulle ha en bebis skulle det vara den här, men till ett mycket bättre pris. Om du tycker om “one-wash” under ögonen, behöver du den här sminkborsten. Jag använder den varje gång jag bär ögonskugga. Plocka upp skuggan på borsten, svep över hela locket och globlinjen, done!

Premium

Nu med syntetiskt hår för krämiga & torra skuggor

Mac 217 Brush En borste som håller måttet både i applicering samt i kvalité. Har haft den här borsten i flera år och den ser fortfarande ut som ny, vilket gör priset helt klart värt det. Går numera att skugga både torra och krämiga produkter då den är omgjord till syntet istället för äkta hår. Oval form som ger enkel applicering av ögonskuggor på hela locket och globlinjen, blanda ut kanterna med endast en borste. 

Multifunktionell

Utvecklad för fler användningsområden

Linda Hallberg Applicator Brush 305 – En kupolformad borste som fungerar lika bra att applicera ögonskugga som concealer. En klassisk ögonskuggsborste är nyckeln till att få ett jämnt resultat. Går att använda till både krämiga och torra produkter. Den här sminkborsten är perfekt för applicering av ögonskugga på hela locket som i huvudsak packar på pigmenten.

Mest prisvärd

Gör detaljarbetet enklare med en spetsigare topp

ZOEVA 231 Luxe Petit Crease För att skapa en sotig liner på ögonlocket eller under ögat fungerar den här sminkborsten perfekt. Tät, spetsigare borste med mer motstånd sotar ut både krämiga och torra ögonskuggor till en snygg smudge look. Av alla tunnare sminkborstar för ögonskugga är det här en bra borste till bra pris som får jobbet gjort.