Behärska alla makeup looker med sminkborstar i set – bäst i test

Sminkborstar set bäst i test

Du kan ha den bästa basen, concealern eller vilken annan makeup produkt som helst, men sanningen är att resultatet mestadels kommer att baseras på de sminkborstar du använder till produkterna. Om du verkligen vill få riktigt bra resultat behöver du investera i sminkborstar av kvalite. 

Som sminkintresserad kommer du säkert hålla med mig om att en eller två sminkborstar inte räcker för din dagliga sminkrutin. Ibland kommer man behöva en specifik borste för concealer, en för ögonbrynen och en annan för att applicera basen. Istället för att köpa en borste åt gången är det alltid bäst att investera i sminkborstar i set, för att spara pengar! 

Men hur vet du vilka sminkborstar i set som är de bästa alternativen? Tänk inte på det, det är därför jag skriver den här artikeln. Jag kommer vägleda dig för att du ska hitta de bästa sminkborstarna i set som finns på marknaden.

De bästa sminkborstarna i set kommer hjälpa dig skapa perfekt definierad makeup

Produkt: Linda Hallberg Basic Kit Makeup Brushes

Sminkborstar i set med hög kvalité för vardagsanvändning

Sminkborstar i set med riktigt bra bas borstar. Linda Hallberg Basic Kit Makeup Brushes är ett idealiskt kit antingen för dig som är nybörjare eller för dig som vill utöka din samling av borstar. Det är totalt fem sminkborstar i set som är till för ögon, ögonbryn, ansikte och läppar samt en puderpuff. Alla borstar är i syntet med hög kvalitet och det går att använda dem med både torra och flytande makeup produkter, något som är en stor fördel då det ger en fler användningsmöjligheter. Letar du efter helt veganska sminkborstar i set så har du kommit rätt.

Linda Hallberg Basic Kit Makeup Brushes

Produkt: Real Techniques Artist Essentials Makeup Brushes

Prisvärda sminkborstar i set från Real Techniques

Prisvärda sminkborstar i set som är enligt mig vinner bäst i test av alla Real Techniques olika set. Det här är ett väldigt bra on the go kit att ta med sig på resa till exempel. I Real Techniques Artist Essentials Makeup Brushes får du 5 sminkborstar för foundation, contour, highlighter, rouge, eyeliner och läppstift. Eftersom även dessa är av syntet går de att använda med både flytande och puder formula. Och även om du kan välja att använda borstarna hur du vill står det tydligt på dem vad de olika är till för, vilket gör det lite enklare om man är osäker. Jag har flertal Real Techniques borstar och de har otroligt bra kvalité för priset.

Real Techniques Artist Essentials Makeup Brushes

Produkt: ZOEVA Rose Golden Luxury Set

Perfekt lyxigt set när du vill slå på stort

I Zoeva Rose Golden Set får du totalt åtta sminkborstar och de kommer i en jättefin väska som du kan förvara både dina sminkborstar och makeup, vilket gör att det känns lite extra lyxigt. Borsthåren är gjorda av syntet och är också gjorda att kunna använda till både torra och flytande produkter. Man känner direkt på borstarna att de är bra kvalité. Det går heller inte att missa de vackra mörka borsthandtagen med roséguld. Om du behöver starta upp din sminksamling är det här det bästa sminkborstar i set eftersom du får allt du kan tänkas behöva för både ansikte och ögon. Med väldigt mjuka borststrån får du naturlig blending från varje borste.

ZOEVA Rose Golden Luxury Set