Vattenfast eyeliner som sitter hela dagen även för ögon som tåras

vattenfast eyeliner

När temperaturen höjs, kan en klassisk perfekt cat eye förvandlas till kladd på ögonlocket som ingen av oss vill ska hända. Tiden du lagt på precision för att få till de fina raka linjerna är minst sagt värd en eyeliner som håller hela dagen. Det är där vattenfast eyeliner kommer in i bilden. En bra vattenfast eyeliner kommer sitta på hela dagen tills du tvättar bort den på kvällen även om det blir varmt under dagen eller att dina ögon lätt tåras.

När det kommer till eyeliner så är jag väldigt petig. Det finns knappt något värre än en utsmetad eyeliner, en flagig formula eller klibbig applicering. Plus att man inte alltid kan applicera en perfekt eyeliner. Därför vill jag ha en vattenfast eyeliner som gör appliceringen enkel – med en bra spets, ett enkelt skaft att hålla i samt vattenfast formula som gör att den inte rör sig under dagen. Oavsett om dagen bjuder på dans en hel kväll, svett från träning eller en regnstorm. Jag har testar så många olika vattenfasta eyeliners, så de utvalda vattenfasta eyeliners jag har som favoriter lever upp till en hel del!

Dessa vattenfasta eyeliners är så bra att du kan gå en hel dag utan oro att de rört sig!

Egenskap: Bästa budget vattenfast eyeliner

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner

Min absolut favorit budget eyeliner när det kommer till att skapa en cat eye. Det är på grund av den otroliga spetsen som är perfekt storlek och har en supertunn ände. Vilket gör att du kan hålla skaftet rakt framifrån och välja att måla en supertunn linje längst in vid ögonvrån. Den här vattenfasta eyelinern sitter hela dagen och är intensivt pigmenterad. Med den tunna och smidiga spetsen som har både kan du välja att skapa väldigt enkla tunna precisa linjer eller dramatiska linjer.

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner

Egenskap: Bästa färgade vattenfasta eyelinern

Dior Diorshow Liner Star

Det här är en speciell vattenfast eyeliner som håller hela dagen och finns i otroligt många olika vackra nyanser. Vilket gör att man kan gå för en klassisk svart vingad look eller välja att testa göra skapa en färgstark eyeliner. Den är intensivt pigmenterad och finns dessutom i vinyl, matt och pearl finish. Det är väldigt svårt att hitta en vattenfast eyeliner som finns i starka färger och ännu svårare att de ska vara icke transparenta som den här eyelinern, den är verkligen den bästa färgade eyeliner jag testat! Vill du testa en vit vattenfast eyeliner så ska du gå för den här eftersom den verkligen ger full vit täckning!

Egenskap: Vattenfast eyeliner med supertunn spets

Better Than Sex Waterproof Liquid Eyeliner

Too Faced’s Better Than Sex Waterproof Liquid Eyeliner har en riktigt tunn spets. Spetsen ger dig en fantastisk kalligrafiliknande stil och det är en bläcksvart som verkligen gör att du kan skapa mästerliga vingar. En vattenfast eyeliner som är på plats hela dagen tills du tvättat bort den. Så det första du kommer märka är att den har en så fin tunn pensel, det andra är hur intensivt bläcket är och det tredje är hur felfri den ser ut när du ska tvätta av den.

Better Than Sex Waterproof Liquid Eyeliner